Kerstmarkten & Wellness

Gezellig een Kerstmarkt bezoeken met glühwein, leuke kerstspulletjes en daarna relaxen in een wellnesshotel of thermaal bad? De meeste kerstmarkten zijn in de adventsperiode maar ook vaak langer. Valkenburg is een van de eerste en is open vanaf 17 november tot en met 7 januari 2024.  Valkenburg is dan weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Niet voor niets hebben ze de 7e plek behaald als European Best Christmas Destination. Op plek 1 staat Budapest met de vele thermale baden!

Bekijk de tips in Nederland of over de grens. Veel plezier!

Budapest voor kerstmarkt én thermale baden

Bezoek deze prachtige stad aan de Donau die verkozen is tot European Beste Christmas destination. Vanaf eind november tot eind december is er de kerstmarkt rondom de kathedraal. Boek een stedentrip om deze te bezoeken maar ook de andere bezienswaardigheden en natuurlijk een bezoek aan een van de prachtige baden!

Kerststad Valkenburg & Thermae 2OOO

De Kerstgrot in Valkenburg is internationaal beroemd. Bezoek deze gezellige Kerststad en daarna heerlijk ontspannen bij Thermae 2OOO!

Bezoek de oudste Kerstmarkt van België in Luik

Bezoek deze Kerstmarkt tijdens een verblijf in het Van der Valk Selys Hotel & Spa in het centrum. Arrangementen vanaf € 54,50 p.p. 

Net over de grens in 

Bad Bentheim

In de sprookjesachtige setting van de burcht in dit kuurstadje wordt hier de Kerstmarkt gehouden in enkele weekeinden

Kerstmarkten aan de Moezel

Kerst aan de Moezel

Aan de Moezel zijn diverse kerstmarkten. In Trier maar ook in Cochem, Bernkastel-Kues en de ondergrondse kerstmarkt in Traben-Trarbach.

Klik hier voor meer info.

Kerstmarkt Trier

Verblijf bij Park Plaza in het centrum met de kerstmarkt! Bij de kathedraal zijn er bijna dagelijks optredens, van poppentheater tot de

glühweinkoningin. Vanaf 24/11. 

Kerstmarkt Bernkastel-Kues

Verblijf in het Lifestyle Resort Zum Kurfürsten om de kerstmarkten in Bernkastel maar ook in Traben-Trarbach te bezoeken. O.a. verwendag met overnachting en half-pension.