Wellness in Thermae 2OOO

Wellness in Thermae 2OOO

Wie Zuid-Limburg zegt, denkt aan een prachtig heuvelachtig landschap, pittoreske dorpen, vriendelijke bevolking en lekker eten. De oudste toeristenplaats ligt ook hier, Valkenburg.

Valkenburg wordt ook wel ‘Bad’ Valkenburg of ‘Mergelstad’ genoemd. De warmgele kleur kom je zowel ondergronds als bovengronds in het stadje en haar directe omgeving tegen. Gezellige winkels, restaurants, terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg. Vanaf de rand van het centrum kan je mooie wandel- en fietstochten maken door het Heuvelland.

In Valkenburg ligt Thermae 2OOO met maar liefst 1200 m² aan binnen- en buitenbaden met whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages. Het water komt uit de diepe bronnen in de Limburgse kalkgrond.

Wellnessbreak in Valkenburg

Je kan natuurlijk een dagje naar Thermae 2OOO maar wat is er heerlijker om er een wellnessbreak van te maken en langer te verblijven in Valkenburg. Zo beschikt Thermae 2OOO over een hotel, dat via een gang verbonden is met het wellnesscentrum zodat jen in je badjas van je hotelkamer naar de wellnessfaciliteiten kunnen lopen. Boek een overnachting en twee volledige dagen wellness en kom als herboren thuis!

Naast Thermae 2OOO op de top van de Cauberg ligt Landal Kasteel De Cauberg met 146 vernieuwde villa’s en 51 appartementen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!