Over WellnessBreaks

Ontspannend en goed voor je gezondheid

Wat is wellness nu eigenlijk? Wellness wordt wel omschreven als een gezonde levensstijl met regelmatig bewegen, gezond eten en ontspannen. Een wellnessbreak is ontspannend maar ook goed voor je gezondheid! Tegen stress, oververmoeidheid maar ook chronische en specifieke klachten als spier- en gewrichtsklachten, huidklachten maar ook bij zwangerschap en menopauze. In veel landen maakt een bezoek aan een thermaal bad of spa onderdeel uit van het leven. Bij ons is dit nog niet het geval maar wellness wordt wel steeds populairder.

Van 1 tot meerdere dagen

Informatie en aanbiedingen voor een wellnessbreak van 1 dag maar ook voor langere wellnessbreaks vind je op WellnessBreaks.nl. Wellness wordt steeds vaker een onderdeel van korte en langere vakanties. Het kan prima ingepast worden in elke vakantie. Of het nu een citytrip, actieve, strand- of golfvakantie is. De bestemming is dan ook belangrijk en we geven dan ook zoveel mogelijk informatie over de bestemming én de wellnessmogelijkheden.

Het aanbod is direct online te boeken. Rechtstreeks bij het hotel of een pakketreis via een touroperator. Hierbij kan je denken aan het aanbod van touroperators zoals

- TUI, een grote touroperator met een ruim aanbod, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- De Jong Intra, al meer dan 45 jaar een all-round touroperator, aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- &Olives, voorheen bekend als Isropa. Ook al meer dan dan 45 jaar organisator van reizen naar o.a. Zuid-Europa en aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

- SpaDreams, Duitse touroperator gespecialiseerd in wellnessreizen. Aangesloten bij vergelijkbare Duitse organisaties van ANVR en SGR.

- FitReisen, Duitse touroperator gespecialiseerd in wellnessreizen. Aangesloten bij vergelijkbare Duitse organisaties van ANVR en SGR.


Door de maatregelen rondom Covid is het belangrijk te checken bij het boeken of de wellnessfaciliteiten geopend zijn.


Er is vaak ook zoveel te ontdekken op een bestemming dat een rondreis ook zeker te overwegen is. Met voor of na de rondreis heerlijk ontspannen in een wellnesshotel.


Niet gevonden wat je zocht?

Vind je op WellnessBreaks.nl niet het wellnesshotel van je keuze, wil je een rondreis of? Neem dan contact op met Yvonne de Boer van WellnesSelect.nl. Zij is zelfstandig reisagent en boekt graag je wellnessreis!


WellnessBreaks.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364210.


Vragen of opmerkingen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.