arrow_drop_up arrow_drop_down

Over WellnessBreaks

Van 1 tot meerdere dagen

Informatie en aanbiedingen voor een wellnessbreak van 1 dag maar ook voor langere wellnessbreaks vind je op WellnessBreaks.nl. Wellness wordt steeds vaker een onderdeel van korte en langere vakanties. Het kan prima ingepast worden in elke vakantie. Of het nu een citytrip, actieve, strand- of golfvakantie is.

De bestemming is dan ook belangrijk en we geven dan ook zoveel mogelijk informatie over de bestemming én de wellnessmogelijkheden. Handig gerangschikt per provincie, per land. 


Ontspannend en goed voor je gezondheid

Wat is wellness nu eigenlijk? Wellness wordt wel omschreven als een gezonde levensstijl met regelmatig bewegen, gezond eten en ontspannen. Een wellnessbreak is ontspannend maar ook goed voor je gezondheid! Tegen stress, oververmoeidheid maar ook chronische en specifieke klachten als spier- en gewrichtsklachten, huidklachten maar ook bij zwangerschap en menopauze. In veel landen maakt een bezoek aan een thermaal bad of spa onderdeel uit van het leven. Bij ons is dit nog niet het geval maar wellness wordt wel steeds populairder. Spa´s en thermale baden waar je speciale kuren kunt volgen, vind je ook op www.WellnesSelect.nl of vraag advies voor je wellnessreis via het formulier onderaan deze pagina.


WellnessBreaks, een label van LWTS

Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wellness en later wijn. Voor mij is wellness een gezonde leefstijl met (mentale) ontspanning, beweging en gezond én lekker eten.

Wellness wordt ook wel complementaire geneeskunde genoemd. Natuurlijke grondstoffen zoals thermaal water, zee-algen en modder worden gebruikt ter preventie en om klachten te verlichten of te verhelpen. Therapieën die vaak alle vele eeuwen worden toegepast, hebben hun werking bewezen. Sinds 2011 is er de website WellnessEvidence welke wetenschappelijke onderzoeken over behandelingen aangeboden in wellnesscentra rubriceert.

Mijn eerste kennismaking met wellness in het buitenland was in Duitsland, hét wellness- en kuurland bij uitstek. De bestemmingen die ik bezocht, waren in wijngebieden en wat direct opvalt als je leest over de geschiedenis van wijn en wijnbouw is dat het vrijwel identiek is aan die van het kuren of de huidige term wellness. Wijn & wellness laat zich ook perfect combineren tijdens een reis of een vinotherapiebehandeling.

Met mijn achtergrond en ervaring in de reiswereld en het organiseren van events heb ik besloten om naast het schrijven over wellness en wijn ook reizen te organiseren. Sinds eind 2017 ben ik met Leisure & Wellness Travel Services aangesloten bij United Travel. Ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR u adviseren voor uw volgende wellness- en wijnreis!


Waarom bij mij boeken?

Naast persoonlijke service zijn er meer redenen zoals

• Advies op afspraak, ook mogelijk in vroege avond en op zaterdag

• Prijsvergelijking: altijd objectief en onafhankelijk. LWTS is aangesloten bij United Travel en hierdoor hebben een ruim aanbod van accommodaties en aanbod van zowel Nederlandse, Belgische als Duitse touroperators en lokale partners.

• Tips en voorpret via de gratis United Travel App

• Veel kennis en ervaring

• Zelf online boeken mét de service van je reisadviseur. Het is mogelijk om nu ook online een groot aantal reizen direct online te boeken. 

• Voor ál je reizen: van weekendje weg tot wereldreis


En verder:

• Begeleiding tijdens het gehele traject (voor, tijdens en na de reis)

• Hulp bij problemen en 24 /7 noodnummer

• Onderdeel van een grote organisatie met meer dan 400 reisadviseurs

• Geen risico’s, die je wel kan ervaren wanneer je online via verschillende websites je vakantie samenstelt.

• Aangesloten bij ANVR en SGR.


Neem contact op voor een voorstel op maat!


Yvonne de Boer


WellnessBreaks/Yvonne de Boer is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152).

Wil je advies voor je wellnessreis? Vul het aanvraagformulier in en wij doen graag een voorstel.


Contact


* verplichte velden