Wellness aan de Algarve

Wellness aan de Algarve

De Algarve is een geliefde strandbestemming met fantastische rotsformaties gecombineerd met fijn, wit zand. De stranden aan de Algarve vallen vaak in de prijzen. Zo is de Algarve dit jaar voor de zesde keer verkozen tot beste strandbestemming in Europa.

Met de milde temperaturen en zon, ook in de winter, is de Algarve tijdens alle jaargetijden een heerlijke bestemming voor een wellnessbreak. De natuur, cultuur, gastronomie en golf-, fiets-, wandel- en wellnessmogelijkheden maken de Algarve tot een veelzijdige regio.

Veel zon, weinig bewolking en regen

De lente begint aan de Algarve vroeg, namelijk al in januari wanneer de amandelbomen tot bloei komen. In de winter wordt het meestal niet kouder dan 15 graden en in de zomer ligt de temperatuur tussen de 24 en 29 graden. De watertemperatuur kan dan oplopen tot 24 graden. Het hele jaar kan je genieten van de natuur, pittoreske dorpjes, kastelen en forten.

Fietsen en wandelen in de natuur

In de hele regio zijn bijzondere natuurgebieden en doordat ze vaak vlak zijn, zijn ze ideaal om te wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er héél veel golf mogelijkheden.

Klik hier voor accommodaties aan de Algarve.

Reactie plaatsen