Berghotel Oberhof voor een actieve wellnessbreak

Berghotel Oberhof voor een actieve wellnessbreak

In Oberhof in het Thüringer Woud ligt het 4-sterren Berghotel Oberhof en 4-sterren superior Villa Silva Oberhof. Een wellnesshotel dat door de ligging een perfecte bestemming is voor een actieve wellnessbreak. De combinatie van de rustige ligging aan de rand van het woud en het wellnessaanbod met de mogelijkheden voor wandelen, fietsen en bij sneeuw diverse wintersporten maakt Berghotel Oberhof tot een actieve ontspannende bestemming.

Oberhof ligt op circa 800 meter hoogte en is een erkend luchtkuuroord; de lucht is hier vrijwel pollenvrij.

Wellness voor alle jaargetijden

Berghotel Oberhof is een wellnesshotel voor alle jaargetijden. Het moderne wellnesscentrum biedt behandelingen en faciliteiten om heerlijk te ontspannen en in een prettige omgeving aan je gezondheid te werken.

Heerlijk ontspannen in de sauna of met een massage na een dag in de buitenlucht of een speciaal programma volgen? Dat kan allemaal bij Berghotel Oberhof. Een speciale behandeling voor na een lange wandeling, detoxbehandeling maar ook massages, van klassieke massage tot honing en klankschaalmassages, pakkingen, baden en gelaatsbehandelingen.

Qua faciliteiten beschikt het wellnesscentrum over biosauna en Finse sauna, aromastoombad, infraroodcabine, belevenisdouche, warmtebanken met voetbaden, romantische spasuite met jacuzzi voor 2 (vooraf reserveren) en fitnessruimte. Dagelijks wordt er een activiteitenprogramma aangeboden met o.a. ochtendgym, Qi Gong en ZENbo Balance.

Het wellnessaanbod van Hotel Oberhof is in 2016 flink uitgebreid met de bouw van het Poolhaus. U vindt hier op 800 m² een zoutwaterzwembad met tegenstroom, aquafitness, Romeins stoombad (privé), tecaldarium met buitenbalkon, solarium, soleum, romantische zoutgrot (privé), natuurbad en ligweide. De privé-ruimtes kunt u vooraf reserveren en in het Romeins stoombad kunt u behandelingen als rhassoul en hamam maar ook duobehandelingen ervaren.

In het restaurant wordt in de ochtend het ontbijt geserveerd en ’s avonds culinaire gerechten. Specialiteiten uit Thüringen worden onder mee geserveerd in het à la carte restaurant Saltus. In de hotelbar, in de stijl van een pub, kunt u niet alleen genieten van cocktails maar ook een keuze maken uit meer dan 200 whisky’s. Vlakbij de bar bevinden zich de twee bowlingbanen.

Berghotel Berghof ligt in Oberdorf op ca. 515 km van Utrecht.

Aanbod

Boek een verblijf in Berghotel Oberdorf zonder of met behandelingen. Zowel lichaams- als gezichtsbehandelingen. 3-daagse arrangementen vanaf € 102 p.p. Meer info/boeken …