Ontdek Luxemburg stad en omgeving

Ontdek Luxemburg stad en omgeving

De hoofdstad heeft veel te bieden. Zo zijn de vestingwerken en de oude stad Unesco werelderfgoed. Daarnaast zijn er vele musea maar ook gezellige restaurantjes en winkels.

Vanuit Luxemburg zijn vele leuke uitstapjes te maken. Ook qua wellness. Zo is op 15 minuten afstand het nieuwe Les Thermes. Je vindt hier o.a. AquaWorld, met verschillende zwembaden, diverse sauna´s plus een wellnesscentrum voor massages en behandelingen. Dit centrum met een futuristisch design ligt in Strassen op 15 minuten rijden van Luxemburg.

Verblijf tijdens je verblijf bijvoorbeeld in het Doubletree by Hilton Luxembourg met sauna en zwembad of het Alvisse Parc Hotel dat op circa 5 autominuten van het centrum ligt. Een prima bestemming om zowel de stad en haar omgeving te verkennen. Achter het hotel ligt een bos waar je een heerlijke wandeling kunt maken en op het terrein van het hotel kan je het mountainbikeparcours volgen, een potje tennis spelen of joggen. Qua wellness biedt het hotel zowel een binnen- als buitenzwembad, sauna en Turks stoombad. Voor behandelingen en massages kan je terecht bij het Aquene Institute in het hotel.

Meer info/boeken …