Wellness in Noordwijk

Wellness in Noordwijk

rustruimteWist je dat een wandeling langs het strand al een wellnessbehandeling is? De natuurlijke kracht van de zee geeft je een energieboost, maakt je hoofd schoon en de ionen in de zeelucht hebben een positief effect op je gezondheid. Thalassotherapie (thalasso is Grieks voor zee) in haar puurste vorm.

Van der Valk Palace Hotel

Een wellnesscentrum aan zee is dan ook echt wellness in optima forma. In Noordwijk vind je in het luxe Van der Valk Palace Hotel een prachtig wellnesscentrum. Je vergeet hier even alles. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen.

Ontspannend is zeker het hydromassagebad. Dit bad is zo vorm gegeven dat de massagestralen je energiebanen stimuleren. Er wordt gemasseerd met koude waterstralen. Als je dat hoort, denk je even ´brrr´ maar wees gerust; het is even koud, maar daarna heerlijk.

Tussen de behandelingen door kan je gebruik maken van het Aqua Center. Met tegenstroomzwembad, individuele jacuzzi´s, sauna en Turks stoombad. Hotelgasten hebben ook toegang en badkleding is dan ook verplicht.

Naast het wellnesscentrum is er het fitnesscentrum met de meest geavanceerde cardio-apparatuur.

Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin heeft een prachtige ligging aan het strand en het MC Wellness Center is dé plek voor ontspanning. Met zwembad, sauna’s en heerlijke behandelingen. Ontspannende behandelingen maar ook speciale kuren waaronder detox en body slimming. Het hotel biedt diverse restaurants waaronder het Beach House. Geniet hier van de ondergaande zon met een hapje en drankje.

Hotels van Oranje

De Hotels van Oranje bestaan uit het 4* Beach Hotel en het 5* Hotel Oranje, direct naast elkaar gelegen, aan de boulevard van Noordwijk. In Beauty Oranje kunt u terecht voor diverse gelaats- en lichaamsbehandelingen en Aqua & Sauna Oranje biedt faciliteiten zoals een subtropisch golfzwembad en diverse sauna’s.

Omgeving

De omgeving heeft veel te bieden voor een wellnessbreak van een paar dagen. Strand, zee en duinen maar ook het achterland heeft voldoende in petto. De steden Leiden en Den Haag en in de lente de Keukenhof en de bloembollenvelden zijn vlakbij.Booking.com