Dé wellnessbreak in Luxemburg

Dé wellnessbreak in Luxemburg

Vlakbij de hoofdstad Luxemburg en de Luxemburgse Moezelvallei ligt het kuuroord Mondorf-les-Bains. Door zijn ligging heeft Mondorf een mild klimaat.

Domaine Thermal de Mondorf‘ is een indrukwekkend complex van 50 hectare met onder meer een thermaal zwembad, 21 behandelruimtes,  fitnessruimte van 1800 m², 9 sauna’s en meer dan 50 à la carte behandelingen.

De thermen van Mondorf zijn al sinds 1847 bekend om het thermaalbad met de heilzame werking van het thermale water. Deze jarenlange ervaring staat borg voor een verscheidenheid aan kuren en behandelingen. Een wellnesskuur maar ook voor therapeutische kuren voor het verlichten van reuma, klachten aan de luchtwegen en behandeling van zwaarlijvigheid. Maar liefst meer dan 42.000 behandelingen per jaar worden hier gegeven. Een team van artsen, therapeuten, voedingsdeskundige, osteopaat en bewegingsdeskundige zorgt voor professionele begeleiding. Maar ook voor een ontspannende wellnesskuur kan je hier terecht.

Mondorf-les-Bains ligt vlakbij de Moezel met de vele wijngaarden. Volg bijvoorbeeld de wijnroute langs de Moezel!

Overnachten

Overnachten kan je in de hotels van Domaine Thermal de Mondorf, het Welcome Park Hotel of het Mondorf Park Hotel, met rechtstreekse verbinding met de thermen. Boek je kamer via onderstaand formulier.

Of boek het wellnessarrangement bij Hotel Beau Séjour in Mondorf-les-Bains inclusief dagentree Domeine Thermal de Mondorf. Vanaf € 107.50 p.p. Meer info/boeken ...


Booking.com