Zo blauw ...

Zo blauw ...

De Blue Lagoon is wereldberoemd. Dit meer dankt zijn naam aan de blauwwieren die het water niet alleen de bijzondere blauwe kleur geven maar het ook op een natuurlijke wijze schoon houden. In het blauwe thermaalwater kan je zwemmen en pootje baden.

Na het baden in het thermale water kan je genieten van de sauna met zicht op de lagoon, stoombaden en een natuurlijke massage onder een waterval. De spa-behandelingen zoals massages vinden plaats in de spa of in de lagoon.

Het geothermische zeewater van de Blue Lagoon is geneeskrachtig voor psoriasispatiënten en er is een erkend medisch centrum voor deze groep patiënten.

Blue Lagoon staat in de top 10 van de beste thermale en natuurlijke SPA’s van Condé Nast Traveller!

De bus vanaf de luchthaven naar het centrum van Reykjavik maakt een stop bij Blue Lagoon. Boek online je toegangsticket,


SKY LAGOON

Deze nieuwe geothermale spa ligt op 5 kilometer van het centrum van Reykjavik aan de kust. Je hebt dan ook een panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan vanuit de spa. Elke gast kan het 7-stappen ritueel ervaren. Na het badderen in de thermale lagoon, bezoek je o.a. de sauna, is er een scrub en stoomkamer om vervolgens te ontspannen in de lagoon. Boek online je Sky Lagoon Pass zodat je zeker weet dat er plek is!Ontdek de natuur van IJsland

Reykjavik is omgeven door een prachtige natuur. Maak een tour zoals bijvoorbeeld

  • Golden Circle met een stop in het Thingvellir National Park met het Geyser geothermische veld waar de geisers tot wel 30 meter hoog te zien zijn. Als afsluiter kan je een bezoek brengen aan Fontana’s, een modern complex met bubbel- en stoombaden verwarmd door IJslandse waterbronnen.
  • Warm baths & Cool lights; na het ervaren van de geothermische baden bij Laugarvatn Fontana is er een dinerbuffet met lokale delicatessen om daarna op zoek te gaan naar het Noorderlicht.
  • Walvissentocht

Overnachten kan je in Reykjavik. Je vindt hier een ruime keuze aan accommodaties.

Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Fron gelegen aan de bekendste winkel- en uitgaansstraat met winkels, restaurantjes en bars. Of het hippe Hotel & Appartementen Room with a View met jacuzzi en stoombad op het dakterras.

Er zijn stedentrips inclusief vlucht vanaf € 337 voor 3 dagen.

Bekijk de stedentrips naar IJsland …

Bezoek HolidayBreaks voor info over de rondreizen ...Booking.com