arrow_drop_up arrow_drop_down

Zo blauw ...

Zo blauw ...

De Blue Lagoon is wereldberoemd. Dit meer dankt zijn naam aan de blauwwieren die het water niet alleen de bijzondere blauwe kleur geven maar het ook op een natuurlijke wijze schoon houden. In het blauwe thermaalwater kan je zwemmen en pootje baden.

Na het baden in het thermale water kan je genieten van de sauna met zicht op de lagoon, stoombaden en een natuurlijke massage onder een waterval. De spa-behandelingen zoals massages vinden plaats in de spa of in de lagoon.

Het geothermische zeewater van de Blue Lagoon is geneeskrachtig voor psoriasispatiënten en er is een erkend medisch centrum voor deze groep patiënten.

Blue Lagoon staat in de top 10 van de beste thermale en natuurlijke SPA’s van Condé Nast Traveller!

De bus vanaf de luchthaven naar het centrum van Reykjavik maakt een stop bij Blue Lagoon.

Reykjavik is omgeven door een prachtige natuur. Maak een tour zoals bijvoorbeeld

  • Golden Circle met een stop in het Thingvellir National Park met het Geyser geothermische veld waar de geisers tot wel 30 meter hoog te zien zijn. Als afsluiter kan je een bezoek brengen aan Fontana’s, een modern complex met bubbel- en stoombaden verwarmd door IJslandse waterbronnen.
  • Warm baths & Cool lights; na het ervaren van de geothermische baden bij Laugarvatn Fontana is er een dinerbuffet met lokale delicatessen om daarna op zoek te gaan naar het Noorderlicht.
  • Walvissentocht

Overnachten kan je in Reykjavik. Je vindt hier een ruime keuze aan accommodaties.

Bekijk de stedentrips naar IJsland …Booking.com