Yogaweekend of yogavakantie

Op deze pagina yogavakanties in Duitsland, of iets verder aan de Algarve, op Madeira of wordt het Bali?

Yoga in Duitsland

Yogaweekend of -vakantie in Bad Meinberg

Yoga Vidya is Europa’s grootste yoga-toevluchtsoord voor yoga, meditatie en Ayurvedische behandelingen. Vanaf € 170 p.p. voor 2 overnachtingen op basis van vol-pension.

4-daagse Yogabreak in Gotha, Thüringen

Hotel Am Schlosspark met wellnesscentrum biedt diverse arrangementen waaronder ook een 4-daags yoga voor vriendinnen. Vanaf € 378 op basis van half-pension.
yogareizen

Yogaweekends maar ook 4/5/6/7-daagse yogaretreats

Diverse mogelijkheden voor een yogaweekend of yogaretreat. In het Zwarte Woud, aan de kust maar ook andere regio's in Duitsland. Ook combinaties met wandelen, detox en meer.

Yoga, Fitness & Zon

Algarve - Yoga & ...

Bij het 5* Pine Cliffs Resort kan je verschillende yogavakanties beleven. Voor betere slaap, detox en meer. Vanaf € 803 p.p. voor een 4-daags programma op basis van volpension.

yogareizen

Madeira - groep & individueel

Verblijf in in het Sentido Galasol met vele faciliteiten. Er is een programma met individuele yogalessen maar ook  groepslessen. Of Actieve ontspanning op Madeira!
yoga bali

Zen Resort Bali

Ayurveda en yoga in dit luxe Zen resort op Bali. Dagelijkse yoga- en meditatiesessies. Ook mogelijkheden voor duiken en ayurvedakuren. Verblijf in villa's vanaf € 132 p.p.

Wil je voordat je op yogareis gaat thuis yoga oefenen? Of daarna? Yoga International biedt meer dan 1000 online video's en audio's.

null