Yogaweekend of yogavakantie

Op deze pagina een aantal yogaweekenden in Nederland maar ook yogavakanties in Duitsland, of iets verder aan de Algarve, op Madeira of aan de Atlantische kust van Andalucië.


Wil je voordat je op yogareis gaat thuis yoga oefenen? Of daarna? Yoga International biedt meer dan 1000 online video's en audio's.

null

Yogaweekend in Nederland

3-daags Yogaweekend Brabantse Kempen

Voor zowel beginners als gevorderden een heerlijk weekend vol ontspanning.

Vanaf € 259 p.p. op basis van volpension.

o.a. 18 feb

3-daags Yogaweekend Loonense Duinen

Yoga, meditatie, wandelen en nog meer tijdens dit weekend. Voor alle niveau's.

Vanaf € 259 p.p. op basis van half-pension.

o.a.  14 jan, 11 feb en 11 maart

Yoga in Duitsland

Yogaweekend of -vakantie in Bad Meinberg

Yoga Vidya is Europa’s grootste yoga-toevluchtsoord voor yoga, meditatie en Ayurvedische behandelingen. Vanaf € 170 p.p. voor 2 overnachtingen op basis van vol-pension.

4-daagse Yogabreak in Gotha, Thüringen

Hotel Am Schlosspark met wellnesscentrum biedt diverse arrangementen waaronder ook een 4-daags yoga voor vriendinnen. Vanaf € 378 op basis van half-pension.
yogareizen

Yogaweekends maar ook 4/5/6/7-daagse yogaretreats

Diverse mogelijkheden voor een yogaweekend of yogaretreat. In het Zwarte Woud, aan de kust maar ook andere regio's in Duitsland. Ook combinaties met wandelen, detox en meer.

Yoga, Fitness & Zon

Algarve - Yoga & ...

Bij het 5* Pine Cliffs Resort kan je verschillende yogavakanties beleven. Voor betere slaap, detox en meer. Vanaf € 803 p.p. voor een 4-daags programma op basis van volpension.

yogareizen

Andalucië - Yoga & Fitness

In Los Caños de Meca aan de kust wacht een afwisselingsrijke training van yoga en fitness op je. Vanaf € 780 p.p. voor een 8-daags programma op basis van volpension.
madeira

Madeira - Yoga

Hotel Alpino Atlântico is een boutique hotel aan de zee, vooral gespecialiseerd in Ayurveda. Zowel yoga individueel als in groep. Vanaf € 637 voor 7 nachten op basis van volpension.

arrow_drop_up arrow_drop_down