Yogaweekend of yogavakantie

Op deze pagina een aantal yogaweekenden in Nederland maar ook yogavakanties in Duitsland, of iets verder aan de Algarve, op Madeira of aan de Atlantische kust van Andalucië.

Voor zowel beginners als gevorderden een heerlijk weekend vol ontspanning.

Vanaf € 259 p.p. op basis van half-pension.

o.a. 1 juli, 26 augustus en 30 september

3-daags Yogaweekend Loonense Duinen

Yoga, meditatie, wandelen en nog meer tijdens dit weekend. Voor alle niveau's.

Vanaf € 243 p.p. op basis van half-pension.

o.a.  16 september en 14 oktober

Yoga Vidya is Europa’s grootste yoga-toevluchtsoord voor yoga, meditatie en Ayurvedische behandelingen. Vanaf € 170 p.p. voor 2 overnachtingen op basis van vol-pension.

4-daagse Yogabreak in Gotha, Thüringen

Hotel Am Schlosspark met wellnesscentrum biedt diverse arrangementen waaronder ook een 4-daags yoga voor vriendinnen. Vanaf € 378 op basis van half-pension.
yogareizen

Yogaweekends maar ook 4/5/6/7-daagse yogaretreats

Diverse mogelijkheden voor een yogaweekend of yogaretreat. In het Zwarte Woud, aan de kust maar ook andere regio's in Duitsland. Ook combinaties met wandelen, detox en meer.

Algarve - Yoga & ...

Bij het 5* Pine Cliffs Resort kan je verschillende yogavakanties beleven. Voor betere slaap, detox en meer. Vanaf € 803 p.p. voor een 4-daags programma op basis van volpension.

yogareizen

Andalusië - Yoga & Fitness

In Los Caños de Meca aan de kust wacht een afwisselingsrijke training van yoga en fitness op je. Vanaf € 780 p.p. voor een 8-daags programma op basis van volpension.
madeira

Madeira - Yoga

Hotel Alpino Atlântico is een boutique hotel aan de zee, vooral gespecialiseerd in Ayurveda. Zowel yoga individueel als in groep. Vanaf € 637 voor 7 nachten op basis van volpension.

Wil je voordat je op yogareis gaat thuis yoga oefenen? Of daarna? Yoga International biedt meer dan 1000 online video's en audio's.

null