Wellnessvilla's bij Landal Mooi Zutendaal

Wellnessvilla's bij Landal Mooi Zutendaal

Gelegen in bourgondisch Belgisch Limburg, op steenworp afstand van Maastricht, ligt Landal Mooi Zutendaal.

Voor optimale ontspanning zijn er luxe wellnessvilla’s beschikbaar op het park. Deze villa’s beschikken bijvoorbeeld over een sauna, stoomdouchecabine en jacuzzi op het terras. Om nog verder tot rust te komen kan je een beautybehandeling of massage boeken.

Zwemmen kan in het overdekt zwembad met kinderglijbaan, peuterbad en in de zomer kan je een duik nemen in het openluchtzwembad of op een van ligbedden heerlijk ontspannen. In het overdekt zwembad worden vele sportieve activiteiten georganiseerd van aquafit tot baanzwemmen en van aquamove tot peuterzwemmen.

Op Landal Mooi Zutendaal is er van alles te doen en te beleven. Krijg de vaardigheden van Robin Hood onder de knie met boogschieten of ga mee met een spannende speurtocht. Het Fun & Entertainment-team zorgt voor een verschillende activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Landal Mooi Zutendaal is een prachtige bestemming voor leuke uitstapjes en voor mooie wandel- en fietstochten in de natuur. Zo grenst het park aan Nationaal Park Hoge Kempen, een enorm groot natuurgebied om te voet, te fiets of te paard te ontdekken. In de omgeving zijn 4 golfclubs en leuke steden als Valkenburg, Maastricht en Hasselt, maar ook Plopsaland liggen niet ver van het park.

Meer info/boeken …

Reactie plaatsen