Carbon Sense in verrassend Genk

Carbon Sense in verrassend Genk

Het Carbon Hotel is een van de designhotels van België en ligt in het centrum van Genk. De kamers hebben een luxueus badelement met zicht op de badkamer of een bad achter het bed. Een aantal kamers beschikken over een regendouche, anderen over een bad en een aparte douche. Alle kamers zijn bovendien voorzien van flatscreen televisie, telefoon, iPod systeem en een high tech geluidssysteem.

Carbon Sense is de 700 m² grote spa-lounge met een badhuis, sauna’s, behandelkamers, belevenisdouches en een authentieke hammam. De ijsfonteinen zorgen voor welkome afkoeling. Voor hotelgasten zijn er speciale toegangsprijzen.

Genk, verrassend bijzonder

De mijngebouwen en –cités van weleer zijn meer dan een bezoekje waard, onthaasten doe je in recreatiepark Kattevennen, één van de toegangspoorten tot het nationale park De Hoge Kempen, en in het openluchtmuseum van Bokrijk stap je terug in de tijd. Maar er is meer: de drukke evenementenkalender van de stad staat het hele jaar door garant voor een boeiend verblijf!

Door de centrale ligging van Genk zijn dagtrips naar steden als Maastricht, Tongeren, Hasselt of naar Maasmechelen Village goed mogelijk. Dit outlet merkendorp is een paradijs voor shoppingfanaten. Er worden collecties van het vorige seizoen van de grootste modemerken als Diesel, Petit Bateau, Versace, Scapa en Tommy Hilfiger aangeboden.

De omgeving is groen en bosrijk en ideaal voor fietsers en wandelaars.

Meer info/reserveren ...