Bad Kissingen of Bad Königshofen?

Bad Kissingen of Bad Königshofen?

In Duitsland zijn vele kuuroorden. Maar liefst meer dan 350. De meesten zijn te herkennen aan “Bad” in de naam. In het noorden van Beieren heb je de keus uit o.a. Bad Kissingen of Bad Königshofen. De Franken Therme in Bad Königshofen is een van de weinige thermale baden met standplaatsen voor je camper en met het eerste Heilwasser-meer! Het warmste en gezondste meer van Duitsland.

Vlakbij ligt Bad Kissingen. Dankzij de geneeskrachtige bronnen en natuurlijke modder is Bad Kissingen uitgegroeid tot een wereldbadplaats.

KissSalis Therme

De KissSalis Therme is een supermoderne thermen. De helende kracht van mineraalrijke thermaal water Kissinger zagen de artsen al vijfhonderd jaar geleden. De mineralen in het water, de rustgevende warmte en ontspannende bewegingen hebben een positief effect op het hele organisme. Met name bij reuma, artritis, hoge bloeddruk, problemen met de bloedsomloop, spanning, gynaecologische aandoeningen, pijn, psychosomatische klachten, en bij aandoeningen van de luchtwegen en het zenuwstelsel.

Het thermenlandschap bestaat uit een groot binnenbad, twee buitenbaden met ‘stroomkanaal’, warm- en koudwaterbassin, twee whirpools en een zoutwater- en therapiebad. Ook vind je hier een zoutinhalatieruime en een Moorraum voor modderbehandelingen; de modder breng je zelf aan om vervolgens op verwarmde banken in te laten werken. Daarnaast is er een saunalandschap met zowel sauna’s binnen en buiten en een ligweide en in het Wellnesspaviljoen kan je hamambehandelingen ervaren maar ook lichaamspakkingen en massages.

 kisssalis

De parken, de KissSalis Therme en een cultuuraanbod op wereldstadniveau zorgen voor een heerlijke wellnessbreak.

Overnacht in een van de hotels in Bad Kissingen zoals Residence von Dapper. Dit wellnesshotel biedt zowel een wellness- als beautyafdeling om heerlijk te ontspannen. Boek een van de arrangementen zoals een 3-daags wellnessarrangement, hp, inclusief behandelingen vanaf € 275 p.p. Meer info …

Of verblijf in het Kaiserhof Victoria, rustig gelegen tegenover het Kurpark en vlakbij het centrum. Achter de historische gevel ontdekt je een comfortabel viersterrenhotel met overdekt zwembad, sauna, stoombad en bubbelbad. Vanaf € 60 p.p. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!