arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellness- of Culinaire boerderij bij Hof van Saksen?

Op Hof van Saksen gelegen in de prachtige natuur van Drenthe verblijf je in luxe comfortabele Saksische boerderijen. Boek bijvoorbeeld de luxe 4-persoons Wellnessboerderij met sauna, rainshower, bubbelbad en in de tuin een jacuzzi, de 12-persoons Culinaire boerderij met grote luxueuze woonkeuken of de 4-persoonsboerderij Newborn, speciaal voor een verblijf met een baby tot 9 maanden.

Dit resort biedt een ruime keuze aan accommodaties. Van comfortabele bungalows tot luxueuze boerderijen, voor 2 tot 24 personen.

Keuze uit vijf restaurants en mooie Spa & Wellness

Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals vijf restaurants maar ook de mogelijkheid om een heerlijk diner in je boerderij samen met de Chef de Cuisine te bereiden. Ook is er een kookworkshop voor kinderen en een wijn- of bierproeverij in de brasserie.

In de uitgebreide Spa & Wellness vind je diverse sauna’s, baden en heb je een ruime keuze aan behandelingen. Naast een fitnesscentrum zijn er yogaworkshops, ook voor kinderen. Voor jonge meiden zijn er regelmatig huidverzorgings- en make-upworkshops.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen en voor de golfliefhebbers zijn vier golfbanen.

Meer info over de wellness & spa bij Hof van Saksen …