Wellness- of Culinaire boerderij bij Hof van Saksen?

Wellness- of Culinaire boerderij bij Hof van Saksen?

Op Hof van Saksen gelegen in de prachtige natuur van Drenthe verblijf je in luxe comfortabele Saksische boerderijen. Ontdek de omgeving met de mooie natuur maar ook op het resort zelf is voldoende te beleven. Zo is er een ruime keuze uit restaurants, een luxe Spa & Wellness, een design zwembad met wildwaterbaan en spectaculaire waterglijbanen én educatieve Kinder Academies

Het hele jaar door valt er van alles te beleven op Hof van Saksen voor alle leeftijden. Van klimmen en klauteren op de klimtoren tot een balletje slaan op de nieuwe Family Adventure Golf. Ook binnen is er veel te doen zoals bowlingbanen en Indoorspeelparadijs Harrewar, waar de kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook is er de Bounz® Arena, de trampolinehal met maar liefst 24 trampoline velden, en voor de oudste kinderen is er de Hang-Out, een chille loungeplek met supersnel wifi.

Keuze uit vijf restaurants en mooie Spa & Wellness

Het resort beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals vijf restaurants maar ook de mogelijkheid om een heerlijk diner in je boerderij samen met de Chef de Cuisine te bereiden. Ook is er een kookworkshop voor kinderen en een wijn- of bierproeverij in de brasserie. Op de Noordermarkt vind je de lekkerste ingrediënten voor een maaltijd maar ook verse gerechten zoals pizza's en pasta's.

In de uitgebreide Spa & Wellness vind je diverse sauna’s, baden en heb je een ruime keuze aan behandelingen. Naast een fitnesscentrum zijn er yogaworkshops, ook voor kinderen. Voor jonge meiden zijn er regelmatig huidverzorgings- en make-upworkshops.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen en voor de golfliefhebbers zijn vier golfbanen. Op het resort is ook een fietsverhuur.

Meer info over de wellness & spa bij Hof van Saksen …

Divers aanbod, ook wellnessboerderij

Boek bijvoorbeeld de luxe 4-persoons Wellnessboerderij met sauna, rainshower, bubbelbad en in de tuin een jacuzzi, de 12-persoons Culinaire boerderij met grote luxueuze woonkeuken of de 4-persoons newbornboerderij , speciaal voor een verblijf met een baby tot 9 maanden. 

Dit resort biedt een ruime keuze aan accommodaties. Van comfortabele bungalows tot luxueuze boerderijen, voor 2 tot 24 personen. Bekijk het totale aanbod ...