Splash e SPA, waterparadijs met wellness!

Splash e SPA, waterparadijs met wellness!

In 2013  is aan de voet van de Monte Tamaro in Ticino het spectaculaire waterparadijs Splash e Spa geopend, met zwembaden, glijbanen en een uitgebreid wellnessaanbod.

Naast een binnenbad met golven is er een heerlijk buitenbad met watervaldouches, waterjets, jacuzzi’s, loungers met rugmassage, voetmassage, geisers en nog veel meer. Geniet van het panoramisch uitzicht op de bergen of van een heerlijke cocktail in de poolbar. Voor de kleinsten is er een speciaal waterpark met waterspuiten, glijbanen en interactieve waterspelen. Dit alles maakt het dan ook een waterparadijs voor de hele familie!

Waterparadijs voor de hele familie

Splash e Spa is een waterparadijs voor de hele familie. Met spectaculaire glijbanen, waterattracties, jacuzzi’s en nog veel meer.

Maak een rit op de Gravity Killer en ervaar het gevoel om geen zwaartekracht te voelen. Met een 4-personen raft ga je door tunnels met bijzondere geluid en lichteffecten om te eindigen met een grote splash door een waterval. Nat worden is gegarandeerd!

De Mania beleef je met z’n tweeën en als je dacht dat je alles al had beleefd, wacht de Tunnel of Horror op je!

   

Ontspannen in de SPA

Met een ruim aanbod van sauna’s, stoombaden, hamam, baden waaronder een zoutbad en relaxruimtes is de spa dé plek om geest en lichaam in balans te brengen.

Ontspan in de kleisauna met een positief effect op allergieën en de huid, de zoutruimte met Himalaya zout welke heilzaam is voor de huid en ademhaling of de hete walnootsauna om de circulatie en metabolisme extra te stimuleren.

Het hamam-ritueel van circa 60-90 minuten is een must in deze spa. Dit ritueel begint in de Sogukluk (warmtekamer), waar het lichaam kan wennen aan de warmte en de poriën geopend worden. Dit wordt gevolgd door het reinigen van de huid met de Kese, een peelinghandschoen. Vervolgens de Bingül (kruiden stoombad) en een hamam massage of Rhassoul (therapeutische klei). Het ritueel eindigt met de Sicaclik (ontpanningsbad) en circa 30 minuten rust in de relaxruimte. Dit ritueel onderga je niet naakt maar met een zogenaamde Peshtamal.

Naast dit hamam-ritueel biedt deze spa meer behandelingen. Diverse soorten massages, gelaatsbehandelingen en speciale behandelingen als de rugmassage met modder en de speciale Splash & Spa massage!

Lago Maggiore of Lugano?

Splash e SPA ligt vlakbij de Zwitserse/Italiaanse grens op 25 kilometer van Locarno aan het Lago Maggiore en ook Lugano aan het meer van Lugano ligt vlakbij.

Bekijk het online aanbod in Locarno of Lugano aan de Zwitserse kant of Italiaanse. Neem contact op voor een vakantie op maat in deze regio.

 

Reactie plaatsen