Glamping met wellness in Frankrijk

Glamping met wellness in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk?  Maar met luxe? Glamping of kamperen met glamour is de nieuwe lifestyle. Glampings met wellness zijn er ook zoals in de Val de Loire.

Iets ten zuiden van Orléans in Pierrefitte-sur-Sauldre in de Val de Loire ligt de 5-sterren camping Les Alicourts. Prachtig gelegen in de bossen op een terrein van 60 hectare biedt deze camping vele faciliteiten. Zo is er een groot zwembad met glijbanen, een golfslagbad, zwemmeertje met zandstrand maar ook een 9-holes golfbaan. Meer dan 20 sportieve activiteiten worden aangeboden; op het water, teamsporten en eruit in de natuur.

Ook beschikt de camping over een wellnesscentrum; Espace SenSo Balnéo met hydrotherapie met jacuzzi, massagepad op keien met waterjetstralen, anatomische banken, hete baden, zwanenhalzen, fonteinen, boxen met waterjets, ruime stranden, terrassen om uit te rusten en een solarium buiten… en overal een constante watertemperatuur van 32°.  De hydrotherapie-ruimte is achthoekig, omdat het cijfer 8 de wedergeboorte symboliseert.

Werkelijk herboren voel je je na een behandeling in de  SenSo Spa waar de producten van Cinq Mondes worden gebruikt. Maak een keuze uit het aanbod van massages, badrituelen, scrubs en nog veel meer; ook duobehandelingen.

Ontdek tijdens uw verblijf in deze regio ook de prachtige kastelen en wijngaarden langs de Loire! Vanwege de bijzondere natuur in combinatie met historische steden zoals Blois, Chinon, Orléans, Saumur en Tours en de vele kastelen is dit gebied uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed.

Deze camping is online te boeken. Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Les Alicourts …

 

Reactie plaatsen