Wellness in romantisch Tallinn

Wellness in romantisch Tallinn

Sinds 1820 is Estland een kuur- en wellnessbestemming dankzij de modder met therapeutische kwaliteiten die in de diverse regio’s is ontdekt. Deze modder en mineralen zijn samen met de lucht en het water dé ingrediënten voor een wellnessvakantie in Estland. Uit Karelia komt ook de shungit-steen. Aan deze magische steen worden energiegevende en vitaliserende kwaliteiten toegedicht.

Een wellnessbreak in Estland kan gecombineerd worden met allerlei activiteiten. Wintersport maar ook zeilen, windsurfen of paardrijden. Het wellnesstoerisme heeft er ook voor gezorgd dat er gedurende het hele jaar vele concerten en festivals worden georganiseerd.

Bij een stedentrip naar Tallinn hoort zeker een bezoek aan een spa. In deze romantische stad met historische binnenstad vind je vele spa’s. Naast de vele day spa’s zijn er in Tallinn ook hotels met een spa. Voor gelaatsbehandelingen, massages, chocoladepakkingen en nog veel meer.

Bekende wellnesshotels zijn Swissotel Tallinn met de Pürovel Spa & Sport en het Von Stackelberg Hotel met de Zen Spa.

Vanaf eind november tot begin januari is een bezoek aan de kerstmarkt van Tallinn een must. Een van de meest romantische van Europa!

Bekijk de stedentrips naar Tallinn …Booking.com

Reactie plaatsen