Jacuzzi en soms meer bij vakantiehuizen

Jacuzzi en soms meer bij vakantiehuizen

Geniet in de zomer na een lange, warme zomerdag na in de jacuzzi maar ook in andere jaargetijden is de jacuzzi bij je vakantiehuis heerlijk warm. Dutchen biedt een ruim aanbod aan vakantiehuizen met eigen jacuzzi aan de Nederlandse kust, onder andere in Schoorl en op Texel. Maar ook omgeven door groen, in de vakantieparken in het Gooi en het natuurgebied de Drentsche Aa is het heerlijk ontspannen in een vakantiehuis met jacuzzi.

In de Achterhoek is zelfs een wellnessvilla met binnenzwembad, jacuzzi, Finse en infraroodsauna!

Op zoek naar een last-minute? Klik hier voor dit aanbod!

Schoorl, vlakbij Bergen en Alkmaar

In Schoorl zijn er drie mogelijkheden. De 8-persoons villa’s op Park Duynvoet nabij Buitencentrum Schoorlse Duinen bieden naast een jacuzzi ook vaak een patio-stookplaats, en buitenkeuken of een sauna. Op Park Weideduyn op loopafstand van het centrum kan je vanuit je eigen jacuzzi genieten van het prachtige weidse uitzicht over de landerijen. Op Villapark Mooi Schoorl in het centrum van Schoorl en aan de bosrand kan je ontspannen in de ruime jacuzzi met verschillende jets.

Texel

Op Texel zijn twee mogelijkheden. Luxe en privacy bieden de luxe 8-persoons villa’s op Park Duynzoom op Texel en voor een grote groep vrienden of familie is Villa Duyncoogh voor 14 tot 20 personen ideaal!

Wellness suitelodges in het Gooi met jacuzzi en sauna

De nieuwe suitelodges op Park Suitelodges Gooilanden beschikken niet alleen over een jacuzzi maar ook over een eigen sauna. Van een dag wellness tot samen in de avonduren in de sauna en jacuzzi ontspannen – hier is alles mogelijk! De Suitelodges Gooilanden bevinden zich op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht.

Villa met hottub in de Drentsche Aa

Het nieuwe Park de Zeegser Duinen biedt een bijzondere belevenis: een uniek houtgestookte hottub aan de rand van het bos. Het vakantiepark ligt op een bijzondere locatie midden in natuurgebied de Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe.

Wellnessvilla in de Achterhoek

Wellness Villa de Schoppe op landgoed Weldaed is een uniek, karakteristiek pand uit 1888 dat met behoud van de eeuwenoude authentieke constructieve elementen, geheel verbouwd is tot een privé wellness domein dat het begrip ‘welbevinden’ overstijgt. De villa is geschikt voor 4 personen. Geniet hier van een heerlijk verwarmd binnenzwembad, een ruime infrarood sauna met lichttherapie en een zonnebank. Buiten vind je de warme jacuzzi en aan het eind van het bospaadje, midden in de natuur,  de Finse sauna met ligweide. Voor een eigen spa gevoel!

Of bubbelen aan het Lauwersmeer? Bekijk de vakantiehuizen met jacuzzi en meer …

Reactie plaatsen