Natuurhuisjes in Nederland, in de natuur en met sauna en jacuzzi

Natuurhuisjes in Nederland, in de natuur en met sauna en jacuzzi

Een weekendje, midweek of week bijkomen en genieten van de natuur? Verblijven in de natuur is al wellness op zich en door te kiezen voor een huis met sauna en jacuzzi wordt het een heerlijke wellnessbreak. Er zijn natuurhuisjes van 2 tot 20 personen en verspreid over heel Nederland.

Boomhut in Twente

Zoals een boomhut in Twente. Het ligt op 50 meter van een B&B en is omgeven door een vijftal natuurgebieden binnen een loopafstand van 1500 meter: De Boerskotten, Het Haagse bos, Egeria, het Smuddebos en de Duivelshof. Iets verderop bevinden zich meerdere natuurgebieden zoals het Lutterzand en het Springendal; allemaal deel uitmakend van Natura 2000 gebieden. De boomhut ligt centraal gelegen in Twente op vijf kilometer afstand van De Lutte, Oldenzaal en Losser en op 15 kilometer van Enschede en Hengelo.

Groepsaccommodaties

In Drenthe bij het levendige dorp Zuidwolde ligt een boerderij voor maximaal 20 personen. Vanaf het terras is het uitzicht magnifiek; weidse vergezichten over het boerenland, prachtige zonsondergangen, grazende reeën in de schemering. Op 200 meter van de hoeve ligt een vislocatie en op 2 km ligt Strand Nijstad.

Bekijk alle mogelijkheden van natuurhuisjes met sauna en jacuzzi …

Last minutes ...