Duurzame luxe bij De Weelderik in de Achterhoek

Duurzame luxe bij De Weelderik in de Achterhoek

In de Achterhoek midden in de natuur ligt dit nieuwe kleinschalige vakantiepark. De Weelderik heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door gebruik te maken van de laatste innovaties is het mogelijk volledig duurzaam te genieten van de pure natuur en alle luxe. Volledig off-the-grid en zelfvoorzienend maar toch met alles binnen handbereik. 

Geniet van de prachtige natuur van de Achterhoek maar ook de luxe van een eigen zwembad en een wijnklimaatkast voor een heerlijk glas wijn!

Luxe premium vakantiewoningen met privé sauna en zwembad

Je hebt de keuze uit een vakantiewoning voor 2, 4 of 6 personen. Alle vakantiewoningen beschikken over een privé sauna en zwembad. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een Quooker en afwasmachine. In de klimaatwijnkast kan je de wijn op de juiste temperatuur bewaren.

Op het terras is er niet alleen een eettafel met stoelen maar ook een loungehoek en barbeque.

De vakantiewoningen zijn duurzaam gebouwd en er is ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s en e-bikes. 

De Weelderik is het eerste park in Europa dat geheel zelfvoorzienend is. De huizen leveren meer energie op dan ze verbruiken, water wordt gezuiverd met een natuurvriendelijke helofytenfilter en de airco gaat vanzelf uit als je de deuren openzet en de natuur naar binnen laat. 

Weelderik vakantiewoning

Faciliteiten op De Weelderik

Je hoeft je zeker niet te vervelen. Zo is er een clubhuis, padelbaan, multicourt, jeu de boules baan, basketball court en een vuurplaats waar de gasten samen kunnen komen. 

Omgeving

In de nabije omgeving ligt een prachtige golfbaan én een Klimbos. Ook zijn er in de omgeving diverse mountainbikeroutes. 

Voor liefhebbers van wijn is een bezoek aan De Fiere Akker een aanrader. Zij bieden diverse arrangementen, ook met lunch. In de ambachtelijke Distilleerderij De Bronckhorst in de bossen bij Zelhem kom je meer te weten over het distilleerderijproces van whiskey en jenever. Ook zij bieden diverse arrangementen. 

Verder biedt de Achterhoek mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes en kan je de kastelen en Hanzesteden zoals Doesburg, Deventer en Zutphen bezoeken.

Aanbod

Boek nu een van de luxe vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen! Meer info/boeken ...

Reactie plaatsen