Eerst ontspannen dan vergaderen

Eerst ontspannen dan vergaderen

wellbiznizEerst ontspannen dan vergaderen. Dat is het nieuwe vergaderconcept bij Wellbizniz in het Brabantse Bladel. De combinatie van een sfeervolle, luxe vergaderaccommodatie met wellness voorzieningen, waarbij vergaderen in volledige privacy en totale ontspanning het uitgangspunt is. “Het is heel eenvoudig en natuurlijk, maar toch nog niet in Nederland in de zakelijke markt neergezet. De mens krijgt van nature de beste ideeën tijdens momenten van ontspanning. Als je bij een meeting ervan verzekerd wilt zijn dat de juiste beslissingen genomen worden, of de creatiefste initiatieven bedacht worden, is het dus eigenlijk logisch dat je eerst stress en werkdruk van je afschudt”, aldus de initiatiefnemers, de familie Schoofs. 
 
Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een badjas, slippers en handdoeken. Naast het gebruik van de wellnessfaciliteiten zoals zwembad, whirlpool, (infrarood) sauna, warm/koud douche- unit en stoomcabine is er mogelijkheid tot (stoel)massage. 

Na het ontspannen is het tijd voor lunch en dan de vergadering. Wellbizniz is ingericht op zakelijke bijeenkomsten tot 12 deelnemers, waarbij badkleding is toegestaan.

Reactie plaatsen