Wellnesshotel De Kamperduinen

Wellnesshotel De Kamperduinen

In het noordelijkste puntje van Noord-Beveland ligt Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen. De Kamperduinen heeft naast royale kamers ook appartementen, familie appartementen, penthouses en familie penthouses. Ideaal voor een familievakantie.

De Kamperduinen is een wellnesshotel waar je heerlijk kunt weg dobberen in het verwarmde zwembad, ontspannen in de sauna of genieten van een massage of behandeling.


Blue Wellness Resort Zeeland

Je loopt zo van je hotelkamer naar dit uitgebreide wellnessresort met meer dan 15 sauna- en wellnessfaciliteiten, een gezellig restaurant en een ruime wellnesstuin. Hier vind je sauna, stoombad, infra-rood sauna, bio-sauna, sunshower, zwembad met jet-streams, zwemvijver, dompelbad, stortdouche en whirlpool. Je kunt hier ook terecht voor een dagje wellness

Ontdek dit mooie stukje Zeeland en de Zilte Zeeuwse Zaligheden. Natuurlijk de Zeeuwse mosselen maar ook de kreeft uit de Oosterschelde. Het kreeftenseizoen is vanaf eind maart tot half juli.

Fletcher Wellness-Hotel De Kamperduinen ligt vlakbij het Veerse Meer en de Noordzee. Naast een strandwandeling kan je een rondvaart maken op het Veerse Meer, Neeltje Jans of het vissersplaatsje Veere bezoeken. De badplaats Domburg en de steden Goes, Zierikzee en Middelburg liggen op circa 30 minuten en zijn zeker een bezoek waard.

Meer info/boeken ...