arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellnesshotel De Kamperduinen

In het noordelijkste puntje van Noord-Beveland ligt Amadore Hotel De Kamperduinen. De Kamperduinen heeft naast royale kamers ook appartementen, familie appartementen, penthouses en familie penthouses. Ideaal voor een familievakantie.

De Kamperduinen is een wellnesshotel waar je heerlijk kunt wegdobberen in het verwarmde zwembad, ontspannen in de sauna of genieten van een massage of behandeling. In het wellnesscentrum vind je sauna, stoombad, infra-rood sauna, bio-sauna, sunshower, zwembad met jet-streams, zwemvijver, dompelbad, stortdouche en whirlpool.

 

Ontdek dit mooie stukje Zeeland en de Zilte Zeeuwse Zaligheden. Natuurlijk de Zeeuwse mosselen maar ook de kreeft uit de Oosterschelde. Het kreeftenseizoen is vanaf eind maart tot half juli.

Amadore Hotel De Kamperduinen ligt vlakbij het Veerse Meer en de Noordzee. Naast een strandwandeling kan je een rondvaart maken op het Veerse Meer, Neeltje Jans of het vissersplaatsje Veere bezoeken. De badplaats Domburg en de steden Goes, Zierikzee en Middelburg liggen op circa 30 minuten en zijn zeker een bezoek waard.Booking.com