Wellnessbreak in kuuroord Bad Wildungen

Wellnessbreak in kuuroord Bad Wildungen

De kuuroorden Bad Wildungen en Reinhardshausen, gelegen in de Hessische bergen, zijn minerale spa’s. Samen brengen ze het naar het indrukwekkende aantal van 21 minerale geneeskrachtige bronnen in de directe omgeving. Voor drinkbehandelingen en spabehandelingen wordt echter slechts ongeveer de helft gebruikt omdat de gemiddelde temperatuur van alle bronnen rond de 10 ° C ligt. Bad Wildungen en Reinhardshausen hebben samen ook het grootste kuurpark van Europa op een oppervlakte van 50 hectare. Dit werd bereikt in 1990 toen de respectieve spa-parken werden verbonden via een natuurlijke “groene brug”. Het park kreeg een verdere opleving toen in 2006 18 hectare parken werden toegevoegd aan de Landesgartenschau. Dus als u graag in prachtig aangelegde spa-tuinen wandelt, stress en zorgen van u af schudt en weer beweegt, zult u geluk vinden in Bad Wildungen-Reinhardshausen en nieuwe hoeken van het park ontdekken tijdens een lang verblijf.

Wellness in Bad Wildungen

Verblijf hier in Göbel’s Hotel Aquavita. Vanuit het hotel bereik je direct de QuellenTherme, het kuurcentrum en het grootste kuurpark van Europa. De QuellenTherme is een wellnesscentrum van meer dan 2000 m², biedt een breed scala aan sport-, medische en wellnessfaciliteiten. Zwembad (ca. 400 m²) met drie mineraalwaterbaden: sportbad met stromingskanaal, oefenbad (ca. 32°C), panoramisch buitenzwembad, stortdouches, saunalandschap (dagelijks 12/15-22 uur, woensdag tot 24 uur) met o.a. Finse sauna, buitensauna, stoombad, Kneippbad, ijsfontein, belevenisdouche.

Of verblijf in een van de andere spahotels zoals Maritim Hotel Bad Wildungen of Göbel’s Hotel Quellenhof. Meer info/boeken …