arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellnessbreak in kuuroord Bad Wildungen

De kuuroorden Bad Wildungen en Reinhardshausen, gelegen in de Hessische bergen, zijn minerale spa’s. Samen brengen ze het naar het indrukwekkende aantal van 21 minerale geneeskrachtige bronnen in de directe omgeving. Voor drinkbehandelingen en spabehandelingen wordt echter slechts ongeveer de helft gebruikt omdat de gemiddelde temperatuur van alle bronnen rond de 10 ° C ligt. Bad Wildungen en Reinhardshausen hebben samen ook het grootste kuurpark van Europa op een oppervlakte van 50 hectare. Dit werd bereikt in 1990 toen de respectieve spa-parken werden verbonden via een natuurlijke “groene brug”. Het park kreeg een verdere opleving toen in 2006 18 hectare parken werden toegevoegd aan de Landesgartenschau. Dus als u graag in prachtig aangelegde spa-tuinen wandelt, stress en zorgen van u af schudt en weer beweegt, zult u geluk vinden in Bad Wildungen-Reinhardshausen en nieuwe hoeken van het park ontdekken tijdens een lang verblijf.

Wellness- of gezondheidsdagen

Verblijf hier in Göbel’s Hotel Aquavita. Vanuit het hotel bereik je direct de QuellenTherme, het kuurcentrum en het grootste kuurpark van Europa. De QuellenTherme is een wellnesscentrum van meer dan 2000 m², biedt een breed scala aan sport-, medische en wellnessfaciliteiten. Zwembad (ca. 400 m²) met drie mineraalwaterbaden: sportbad met stromingskanaal, oefenbad (ca. 32°C), panoramisch buitenzwembad, stortdouches, saunalandschap (dagelijks 12/15-22 uur, woensdag tot 24 uur) met o.a. Finse sauna, buitensauna, stoombad, Kneippbad, ijsfontein, belevenisdouche.

Je kan hier verblijven op basis van logies/ontbijt of boek een van de arrangementen zoals

Wellnessdagen inclusief
– 3 overnachtingen op basis van logies/ontbijt
– Gebruik van de QuellenTherme-bron spa met saunabereik
– Het gebruik van Quisisana Spa in Göbel’s Hotel Quellenhof (ongeveer 3 km)
– Gebruik van badjas
– Wisselend activiteitenprogramma zoals, Aquafit, Qi Gong en rugoefeningen
– Thee, fruit en snacks in het Beauty bereik

Vanaf € 187 p.p.

Of een van de andere arrangementen zoals de Gezondheidsdagen inclusief bovenstaande plus
1x Check-up (40 Min.)
1x Hot-Stone rug massage (25 min.)
1x Geneeskrachtige aarde-fango (20 min.)
1x Anti-stressmassage (25 min.)

Vanaf € 381 p.p.

Meer info/boeken …

Of verblijf in een van de andere spahotels zoals Maritim Hotel Bad Wildungen of Göbel’s Hotel Quellenhof. Meer info/boeken …