Uitwaaien in Domburg

Uitwaaien in Domburg

De badplaats Domburg met een van de mooiste stranden van ons land is een idyllische badplaats op het Zeeuwse eiland Walcheren. Heerlijk uitwaaien op een van de mooiste stranden van Nederland, golfen of fietsen in het parkachtige landschap van dit deel van Walcheren. De tijd is wellicht te kort want ook Deltapark Neeltje Jans, het pittoreske Veere en de historische stad Middelburg liggen vlakbij.

Voormalig kuuroord is weer kuuroord!

Domburg stond al in de vorige eeuw bekend als kuuroord. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen vele vorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege het heilzame klimaat. Sinds maart 2014 heeft Domburg het predicaat ‘heilzame zeebadplaats’ waarmee het voldoet aan de internationale criteria van het Deutscher Heilbäder Verband en de European Spas Association (ESPA). Zeewater, zeelucht, klimaat en bodemproducten spelen allemaal een rol voor de badstatus.

De gezonde lucht, zee en het mooie Zeeuwse licht aan zee maken van Domburg een bijzondere plek.

Verblijf hier in Badhotel Domburg, een vier-sterren hotel met de grandeur van lang vervlogen tijden. Een prachtige plek om te genieten van zee en strand en nu ook yoga.

Badhotel Domburg

Het Badhotel ligt op loopafstand (circa 800 meter) van het strand vlakbij het gezellige centrum met winkels, restaurants en terrassen. In het hotel vindt u faciliteiten zoals een zwembad, sauna en Spa Domburg. Hier kunt u op ruim 500 m² genieten van sauna’s, behandelingen met algen en zeewater en uiteraard de pure zeelucht die dit authentieke stukje Nederlandse kust te bieden heeft.

Als u SPA Domburg bezoekt, dompelt u zich onder in alles wat met zee, strand en de Zeeuwse kust te maken heeft. Ultieme ontspanning is te vinden in de warme belevenisdouche, geïnspireerd op een ruisende Noordzeestorm. Ook de douchewand van mosselen en de oestervoetbaden passen in het karakteristieke plaatje. Er wordt gebruik gemaakt van het Franse kuurmerk THALGO, met zeezoutscrubs en algenpakkingen.

Verder biedt Instituut SPA Domburg verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen met de producten van het 100% natuurlijke, Nederlandse merk Oolaboo. Ervaar een eb en vloed massage, een waterbeleving waarbij een oliecocktail als regendruppels op het lichaam wordt aangebracht of een gezichtsbehandeling die de huid weer frisse, gezonde lucht geeft.

Boek je kamer via onderstaand boekingsformulier of boek een yogaweekend via deze link.Booking.com