Trendy Nice

Trendy Nice

Ontdek Nice met haar heerlijke klimaat, de helder blauwe lucht en mediterrane leven. Flaneren in het oude Nice, een van de vele musea bezoeken, lekker shoppen en genieten van het Franse leven.

Nice is een waar openluchtmuseum geworden. De Mediterrane stad borrelt van creativiteit met spectaculaire moderne creaties die absoluut hun plek verdienen tussen de architectuur uit de Belle Epoque, Art Deco en de Barok. Geniet van een moment in de schaduw onder de sierlijke pergola’s aan de beroemde Promenade des Anglais. Deze boulevard met een reeks schitterende façades uit de Belle Epoque kijkt uit op de Baie des Anges.

Nice kent ook vele trendy plekken. Le Chantecler in Hotel Négresco en L’Univers zijn bekende restaurants, beide bekroond met een Michelinster. In La Cantine de Lulu, een vermaarde bistro met lokale specialiteiten kun je de Niçoise atmosfeer proeven.

Kerst & Carnaval in Nice

Het Village de Noel is te bezoeken vanaf 6 december tot 5 januari 2020. Met meer dan 60 kerststallen met kunstnijverheid en cadeausuggesties, een schaatsbaan en optredens.

Het carnaval van Nice is een van de grootste ter wereld met optredens van meer dan 1000 zangers en dansers uit de hele wereld en uiteraard de carnavalsparade. Vrijwel elke dag is er een parade; een carnavals-, licht- of bloemenparade.

Stedentrip naar Nice

Verblijf tijdens je stedentrip bijvoorbeeld in …

Splendid Hotel Nice & Spa is rustig gelegen, maar toch op loopafstand van de wereldberoemde boulevard én van de bekende winkelstraten van Nice. Op het dak van het hotel kun je afkoelen in het zwembad of juist relaxen in de hot tub na een dag vol indrukken.

Hotel La Perouse is gelegen op een rotspunt en biedt een geweldig uitzicht op de zee en de stad. Met fitnesscentrum, verwarmd buitenbad (van april tot oktober), sauna, solarium en jacuzzi. Een parel aan de Middellandse Zee dat elegant gerenoveerd is.

Stedentrips naar Nice …

Meer accommodaties in Nice …

Vanuit Nice kan je de wijngaarden rondom de stad per e-bike ontdekken of de wijngaarden van de Côtes de Provence in een mini-van.