Onthaasten in Piemonte

Onthaasten in Piemonte

Relais Sant’Uffizio Wellness & SPA is gevestigd in een klooster uit de 17e eeuw, idyllisch gelegen tussen de wijngaarden van het Italiaanse Piemonte vlakbij Asti. Dit voormalige klooster van de Dominicaner orde herbergt de Aquanatura Spa met sauna, stoombad, mediterraan bad, privé spa-suite en vier behandelruimtes.

Voel u in de zevende hemel tijdens een massage in de traditie van de monniken met kruidenoliën en crèmes die volgens oeroude recepten van de monniken worden samengesteld. De spa biedt ook speciale behandelingen van het Italiaanse merk Comfort Zone voor mannen, vrouwen en zwangeren.

Ontspannen kan verder in de prachtige tuin of een baantje te trekken in het buitenbad. Mountainbikes kunt u bij het hotel huren om zo de omgeving te verkennen. In de omgeving zijn ook vele golfbanen en het hotel zelf beschikt over een tennisbaan.

Restaurant Locanda is bij fijnproevers geliefd en met name verse producten uit de regio worden hier gebruikt. Uiteraard worden de spijzen begeleid door een goed glas wijn uit de omgeving.Booking.com

Reactie plaatsen