Gastronomie & wellness bij La Butte aux Bois

Gastronomie & wellness bij La Butte aux Bois

laButteAuxBois

Op slechts 5 kilometer van Maastricht ligt Hostellerie La Butte aux Bois, gelegen midden in de rustgevende natuur. Een schitterend Manoir dat aangesloten is bij Relais & Châteaux waar de vijf C´s (Courtoisie, Charme, Caractere, Calme & Cuisine) staan voor de persoonlijke gastvrijheid die u hier ontvangt.

In het hotel bevindt zich. Dit elegante verwenoord biedt naast diverse schoonheidssalons, een prachtig zwembad, sauna, whirlpool en zonnetuin. Het centrum is dagelijks geopend.

Hostellerie La Butte aux Bois biedt een scala aan culinaire mogelijkheden onder één dak; à la carte restaurant ‘La Source’ en Le Bistrot met een keuken waar vooral regionale producten worden gebruikt. Bij mooi weer is het genieten op een van de terrassen.

Dit tot hotel omgebouwde kasteel ligt in natuurpark De Hoge Kempen. Wandelen, mountainbiken of paardrijden kunt u dan ook vanaf de deur. Voor golfers zijn er ook volop mogelijkheden. Binnen een straal van 20 kilometer vindt u maar liefst 5 golfbanen. Niet alleen een bezoek aan Maastricht behoort tot de mogelijkheden maar ook Maasmechelen Village (outlet shopping centre) of Oud-Rekem, het mooiste dorp van Vlaanderen, zijn vlakbij.

Spa Retreat La Forêt

Dit nieuwe eco-chic centrum van 1350 m² biedt  spa faciliteiten zoals binnenzwembad, sauna, hammam, outdoor jacuzzi, indoor en outdoor relaxatie ruimtes. Daarnaast een uniek behandelingsconcept, exclusieve dermato-cosmetiek, members-only fitness club en 20 nieuwe kamers. Het professionele team adviseert u graag over de behandelingen en programma´s.

Meer info/boeken …