Gastronomie & Wellness bij het Middeleeuwse Durbuy

Gastronomie & Wellness bij het Middeleeuwse Durbuy

Gelegen op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe op slechts 500 meter van het centrum van het Middeleeuwse Durbuy ligt Azur en Ardenne. Geniet van de heerlijke omgeving en het de vele toeristische activiteiten die de Ardennen biedt zoals wandelen, fietsen, golf, kayak etc.

Durbuy ligt aan de Ourthe, in het hart van de Ardennen, Het is het kleinste stadje van België en één van de oudste stadjes van de Ardennen. Zelf vinden ze zichzelf ook het kleinste stadje ter wereld, maar dit wordt door nog al wat bronnen in twijfel getrokken. Durbuy stamt uit de middeleeuwen en de oude sfeer van weleer is goed bewaard gebleven.

Hotel Azur en Ardenne beschikt over een wellnesscentrum met sauna, hot tub, stoombad en binnenzwembad. Naast de wellness worden nog talrijke activiteiten aangeboden zowel op het domein zelf als in de nabije omgeving: speeltuin, jogging, tafeltennis, pool biljart, petanque, enz.

Ontspan in het wellnesscentrum en geniet van het uitzicht over de prachtige, groene omgeving van het hotel. Boek een van de arrangemenen zoals een waarbij je ook de ambachtelijke kunsten van de lokale chocolaterie Defroidmont ontdekt en geniet van twee voortreffelijke diners.Booking.com

Reactie plaatsen