Bad Salzuflen in het Teutoburger Woud

Bad Salzuflen in het Teutoburger Woud

Bad Salzuflen ligt in het prachtige bos- en heuvellandschap van het Teutoburger Woud. Dit kuuroord is vooral bekend door de heilzame zoutwaterbronnen dat ondermeer langs de imposante gradeerwerken in het centrum stromen dat voelt als een frisse zeewind. Het zoute water wordt niet alleen hier toegepast maar ook in de baden van de VitaSol Therme.

Met 6 binnen- en 2 buitenbaden biedt de VitaSol Therme een ontspannende plek om het heilzame water te ervaren. Ontspannend en heilzaam bij o.a. reumatische klachten, ademhalingsklachten en huidproblemen. Naast de baden biedt de therme een saunapark met verschillende sauna’s, binnen en buiten, en een WellnessLounge voor wellnessbehandelingen.

WellnessBreak in Bad Salzuflen

Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Stadt Hamburg. Dit hotel wordt gerund door een familie en ligt op 500 meter van het kuurpark en op 15 minuten lopen van het centrum. Het hotel beschikt over een restaurant en wellnesscentrum.

Het hotel biedt diverse arrangementen waaronder een 3-daags wellnessarrangement inclusief o.a. entree VitaSol Therme, Vanaf € 164 p.p.

Meer info/boeken ...

Of boek een van de andere hotels in Bad Salzuflen in de omgeving van de VitaSol Therme.

  Booking.com 

Reactie plaatsen