Bad Harzburg, een van de vier topkuuroorden

Bad Harzburg, een van de vier topkuuroorden

Bad Harzburg biedt een van de mooiste baden, de ‘sole-therme’ (zoute bron) waar lichaam en geest volledig kunnen ontspannen. In het binnen- en buitenbassin, het wellnesspaviljoen,  de beautyzone en de saunabeleveniswereld met de uniek zout-grabbo-grot. Voor de verzorging van de ‘innerlijke mens’ is er een wandelgang met drinkbronnen.

Bad Harzburg behoort tot de 8 beste geneeskrachtige baden van Niedersachsen maar heeft meer te bieden. Zo heeft het een prachtige binnenstad omzoomd door eeuwen oude kastanjebomen waar u heerlijk kunt winkelen.

De binnenstad gaat onmiddellijk over in het schitterend gelegen kuurpark waar zich ook de Burgberg zeilbaan bevindt, die de bezoekers in drie minuten op de grote Burgberg brengt. De Burgberg is het uitgangspunt voor vele wandelingen. Authentieke restaurants en cafeetjes bieden gelegenheid voor een gezellige pauze.

 

Voor families biedt Bad Harzburg volop vertier met een recreatiebad, speeltuin, manege, een 12 ha groot wildpark en het hoog touwparcours Skyrope in het Kalte Tal. Voor degenen die actief bezig willen zijn is er ook meer dan genoeg afwisseling. Walking- en joggingtrajecten, mountainbiken, Nordic Walking, golf, tennis … teveel om op te noemen.

Verblijf in Hotel Victoria dat al meer dan 120 jaar in familiebezit is. Hotel Victoria ligt in het hart van Bad Harzburg. Door zijn ligging aan de Jungbrunnen en de Bummelallee, de fraaie voetgangerszone van Bad Harzburg, is dit het ideale uitgangspunt voor allerlei uitstapjes en excursies. Leer hier Bad Harzburg van zijn mooiste kant kennen. Vanaf € 66 p.p. voor 2 nachten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!