Relax in designstad Kortrijk

Relax in designstad Kortrijk

Kortrijk is centraal gelegen tussen Brugge, Gent en Lille. Het is dan ook een perfecte uitvalsbasis om deze steden te bekijken. Maar ook Kortrijk zelf is een bezoek waard. Vele monumenten waarvan 2 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan waaronder het Begijnhof, mooie Middeleeuwse gevels maar ook voor winkelen ben je bij deze stad aan de Leie aan het juiste adres.

Door de stad voeren verschillende wandelingen, van een erfgoedwandeling tot een 10.000 stappen route. Het minimaal aantal stappen per dag voor een goede conditie heb je zo gelopen en ook direct alle highlights van Kortrijk ontdekt!

Dé designstad van België

Kortrijk wordt ook wel dé designstad van België genoemd en hier vind je het 4-sterren D-Hotel.

Dit hotel is een prachtige combinatie van historisch erfgoed (zo staat er op het terrein een authentiek gerestaureerde windmolen uit 1841 en een beschermd hoeveplein) en futuristisch design (een strak vormgegeven nieuwbouwgedeelte van beton met grote raampartijen). Diverse nationale en internationale designers hebben zich bezig gehouden met het interieur en u vindt er dan ook vele actuele en trendy accenten.

D-mixx en D-relaxx

Het wellnesscentrum van het D-Hotel bestaat uit D-mixx en D-relaxx. D-mixx is het luxueuze spa-center met haar vele wellnessfaciliteiten en D-relaxx is het buitenzwembad, jacuzzi en relaxerende openluchtplaats (geopend van 1 juli – 31 augustus). Het wellnesscentrum beschikt over een kneipp-walk-voetbad, infra-rood cabine, finse sauna’s, stoombad, exclusieve relaxruimtes, zwem spa, buitenzwembad en jacuzzi.

Meer info/boeken …

Kortrijk ligt op ca. 230 km van Utrecht.