Hvar, een van de mooiste eilanden ter wereld

Hvar, een van de mooiste eilanden ter wereld

Volgens het Amerikaanse magazine Traveller kan Hvar gerekend worden tot de 10 mooiste eilanden ter wereld. Naast o.a. Bora Bora, Bali, Mykonos en Capri.

Dit bergachtige eiland met haar mooie natuurlijke stranden is uniek vanwege haar geneeskrachtige kruiden en planten. Bekend is het eiland ook om de lavendel dat een soort symbool van het eiland is geworden.

Hotel Adriana

Op dit eiland vind je Hotel Adriana. Een luxe boutiquehotelmet 59 designkamers en appartementen. In de Sensori Spa worden zowel therapeutische als esthetische behandelingen aangeboden. De helende werking van de lokale planten gecombineerd met traditionele behandelingen maken onderdeel uit van de holistische aanpak. Met als doel al uw zintuigen te prikkelen en uw gezondheid op een hoger niveau te brengen. De Sensori Spa biedt ook een exclusief bewegingsprogramma. Ook yoga en pilates.

Het hotel biedt o.a. een detox-programma en een 4-daags yoga-arrangement inclusief 3 overnachtingen, 2 x yoga en behandelingen. Vanaf € 382 p.p. op basis van half-pension. Meer info over deze arrangementen …

In Kroatië vind je meer prachtige hotels met even mooie spa´s! En dit in een subtropisch klimaat.Booking.com