arrow_drop_up arrow_drop_down

Wellness hoog in de bomen

In een majestueuze en eeuwenoude sequia aan de rand van een van de mooiste beukenbossen van Europa ligt deze bijzondere wellness’boomhut’. Van de ene kant kijk je uit op het schilderachtige Lyons-la-Forêt en aan de andere kant op het beukenbos.

Via een draaitrap kom je in een sereen cocon waar je het vreemde gevoel krijgt los te komen van alle aardse zaken … Je kan er alleen of met zijn tweeën terecht, bijvoorbeeld voor een behandeling of om na de behandelingen na te genieten van een kopje thee op het terras van de hut. Om het gevoel van genieten nog even iets langer te laten duren … met je hoofd tussen de bomen.

Deze hut is onderdeel van Spa Nuxe, verbonden aan zowel Hotel La Licorne als het er naast gelegen Hotel Du Grand Cerf.

Naast deze wellnessboomhut biedt Spa Nuxe zwembad, sauna, hamam en een aantal behandelingsruimten.

Lyons-la-Forêt ligt in Normandië, in de Eure op zo’n 35 kilometer van Rouen. Het is een van de Mooiste Dorpen van Frankrijk en beide hotels liggen in het centrum van dit pittoreske stadje met de vakhuiswerken. In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen en liefhebbers van de schilderkunst moeten zeker het huis en de tuinen gaan bezichtigen van Claude Monet in Giverny. Op slechts een half uur van Lyons-la-Forêt ligt Rouen met een mooie, oude stadskern met kathedraal en vele gave vakwerkhuizen.

Overnachten in boomhut met hottub

cypressihautEen stukje zuidelijker in de Corrèze (Limousin), tussen Tulle en Brive-la-Gaillarde vind je hoog in de bomen onder een ruisend bladerdak een modern ingerichte boomhut met hottub op het terras. Ideaal voor een romantisch weekend!

Deze Cyprès si haut biedt een master bedroom met moderne badkamer dat toegang geeft tot het terras waar je kunt badderen in de hottub of ontspannen in de stoom van de tropische sauna. Verder vind je hier een woonkamer met keuken en boven een slaapkamer voor kinderen. De boomhut is voor maximaal 4 personen.

Cyprès si haut …

Hotel La Licorne …

Hotel du Grand Cerf …