arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuwe thalassocentra in Normandië

Aan de kust van Normandië zijn dit jaar, 2013, twee nieuwe thalassocentra geopend. In Cabourg en aan de baai van Mont-Saint-Michel.

Thalazur in het charmante Cabourg

Aan de prestigieuze Côte Fleurie ligt de charmante badplaats Cabourg. De charme van Cabourg schuilt in zijn goed bewaard gebleven architecturale erfgoed : statige villa’s, vakwerkhuizen, Anglo-Normandische cottages, mooie dakdecoraties en nog veel meer.

Sinds 1825 bezoeken veel kuurgasten de Normandische kust om er te baden in de zee als behandeling van allerlei kwalen. Sinds januari 2013 kan dit ook in het nieuwe Thalazur met het 4 sterren hotel Les Bains de Cabourg. Thalazur biedt een zwembad met zeewater met aquajets, waterbedden en jacuzzi, sauna en hamam. In de wellness- en hydrotherapieruimtes kan je diverse thalassobehandelingen ervaren.

Verderop in West-Normandië aan de baai van Mont-Saint-Michel lig het nieuwe thalassotherapiecentrum Prévithal.

Fitness en wellness aan de baai van Mont-Saint-Michel

Aan de rand van Granville ligt het nieuwe thalassotherapiecentrum Prévithal. Met ondermeer zwembad gevuld met zeewater en cabines voor hydrotherapie-behandelingen. Verbonden aan het centrum is Hotel de La Baie Best Western dat ligt aan het strand. De kamers hebben tuin- of zeezicht.

Cabourg ligt op circa 600 kilometer van Utrecht en Granville op circa 725 kilometer.