arrow_drop_up arrow_drop_down

Pure wellness bij Beerze Bulten

Het Overijssels Vechtdal is een uniek gebied met een schat aan variatie; met pittoreske dorpen, bossen en heidevelden, landverstuivingen en eeuwenoude boerderijen en kastelen. Bezoek het historische centrum van de Hanzestad Zwolle, het gezellige Dalfsen of bewonder de klederdrachten in Staphorst. Ga erop uit met de fiets of trek de wandelschoenen aan; de natuur hier is prachtig en Ommen is niet voor niets genomineerd als Wandelgemeente 2013.

Aan de oever van de Vecht, tussen de bossen, ligt Ommen, een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis, schitterende natuurgebieden en een bruisend centrum. Een prima uitvalsbasis om het Vechtdal te ontdekken!

In deze gemeente ligt 5*-camping & vakantiepark Beerze Bulten. Tussen oerbossen, zandverstuivingen en rivier de Vecht biedt Beerze Bulten ruime comfort kampeerplaatsen, luxe lodges en bungalows. Het is ruim opgezet waarbij de plekken over het terrein verdeeld liggen en de diverse verhuuraccommodaties worden afgewisseld met losse kampeerplaatsen.

Vele faciliteiten; van zwemparadijs tot wellness

Het is een kindvriendelijke camping met vele faciliteiten zoals een indoor speelparadijs, zwemparadijs, uitgebreid animatieprogramma en shows/musicals. Daarnaast zijn er ook wellnessfaciliteiten zoals sauna’s en een zoutgrot. De zoutgrot bestaat uit brokken zout die zijn gedolven in het Himalaya- gebergte. Dit oeroude mineraal, ontstaan uit de verdamping van zeeën bevat nog al zijn oorspronkelijke elementen. De atmosfeer in de zoutgrot heeft naast een ontspannende werking ook een heilzame werking bij o.a. reumatische en huidklachten, hoge bloeddruk en allergieën.

Beautysalon Beerze Bulten heeft verschillende behandelingen en arrangementen; beauty- en lichaamsbehandelingen, ontspanningsmassages en tal van arrangementen gericht op pure ontspanning. Bij de fitness van Beerze Bulten kan je aan je conditie werken met behulp van de fitnessapparatuur of het volgen van een van de groepslessen. Van yoga tot bootcamp.

Naast kampeerplekken biedt Beerze Bulten accommodaties op het bungalowpark waaronder lodges, bungalows en kampeerhutten.

Beerze Bulten werd in 2017 verkozen door Beste Camping van het jaar door ANWB. Meer info …