Over ons

Over ons

Van 1 tot meerdere dagen

Informatie en aanbiedingen voor een wellnessbreak van 1 dag maar ook voor langere wellnessbreaks vind je op WellnessBreaks.nl. Wellness wordt steeds vaker een onderdeel van korte en langere vakanties. Het kan prima ingepast worden in elke vakantie. Of het nu een citytrip, actieve, strand- of golfvakantie is.

De bestemming is dan ook belangrijk en we geven dan ook zoveel mogelijk informatie over de bestemming én de wellnessmogelijkheden. Handig gerangschikt per provincie, per land.

Ontspannend en goed voor je gezondheid

Wat is wellness nu eigenlijk? Wellness wordt wel omschreven als een gezonde levensstijl met regelmatig bewegen, gezond eten en ontspannen.

Een wellnessbreak is ontspannend maar ook goed voor je gezondheid! Tegen stress, oververmoeidheid maar ook chronische en specifieke klachten als spier- en gewrichtsklachten, huidklachten maar ook bij zwangerschap en menopauze.

In veel landen maakt een bezoek aan een thermaal bad of spa onderdeel uit van het leven. Bij ons is dit nog niet het geval maar wellness wordt wel steeds populairder. Spa´s en thermale baden waar je speciale kuren kunt volgen, vind je ook op onze website www.WellnesSelect.nl.