arrow_drop_up arrow_drop_down

Duurste hotel van Europa in Turkije

Mardan spaIn Antalya is het duurste hotel van Europa geopend: Mardan Palace. Het hotel kostte maar liefst 1,12 miljard euro en het dan ook alles goud dat er blinkt. Bij de spectaculaire opening waren beroemdheden als Sharon Stone, Richard Gere en Paris Hilton aanwezig.

Mardan Palace is een van de meest exclusieve resorts van Turkije. De architectuur van het hotel is geïnspireerd op bouwkundige hoogtepunten uit het vroegere Ottomaanse Rijk; de kamers blinken van het goud. Het hoofdgebouw lijkt op het bekende ‘Dolmabahce Palace’ in Istanbul en het ontwerp van de bruggen over het zwembad zijn gebaseerd op het originele ontwerp van de Da Vinci brug.

Het hotel beschikt over maar liefst 10 á la carte restaurants. Er zijn diverse zwembaden, waarvan het grootste 16.000 m2 meet, een kunstmatig aangelegde lagune met rotsen en een zijdezacht privé-strand met Egyptisch zand. Gondels brengen de gasten over het grootste zwembad van de Middellandse Zee (500 m2) naar de hoofdingang. De suites van Mardan Palace beschikken onder meer over een vleugelpiano en een afstandsbediening voor het toilet.

De Mardan SPA biedt behandelingen met rituelen van over de hele wereld. Het thalassotherapie zwembad is slechts een van de vele faciliteiten van dit 7800 m2 grote centrum. Ook privé sauna´s en hamams.

Het paleisachtige resort wordt omgeven door het imposante Taurus gebergte en ligt direct aan het strand van Kundu. Antalya ligt op circa 25 km en de luchthaven ligt op slechts 15 minuten rijden. Meer info over Mardan Palace…