Uitwaaien en wellness in Domburg

Uitwaaien en wellness in Domburg

De badplaats Domburg is idyllische badplaats in Zeeland op het eiland Walcheren. Heerlijk uitwaaien op een van de mooiste stranden van Nederland, golfen of fietsen in het parkachtige landschap van dit deel van Walcheren. Deltapark Neeltje Jans en de historische stad Middelburg zijn vlakbij.

Domburg stond al in de vorige eeuw bekend als kuuroord. In het kielzog van de beroemde arts Dr. Mezger kozen vele vorstelijke personen Domburg als toevluchtsoord vanwege het heilzame klimaat. De gezonde lucht en het mooie Zeeuwse licht aan zee maken van Domburg een bijzondere plek.

Sinds maart 2014 heeft Domburg het predicaat ‘heilzame zeebadplaats’ waarmee het voldoet  aan de internationale criteria van het Deutscher Heilbäder Verband en de European Spas Association (ESPA). Zeewater, zeelucht, klimaat en bodemproducten spelen allemaal een rol voor de badstatus.

Overnachten kan in Badhotel Domburg. In dit hotel is SPA Domburg gevestigd waar je kunt genieten van sauna’s, behandelingen met algen en zeewater en uiteraard de pure zeelucht die dit authentieke stukje Nederlandse kust te bieden heeft.

Is de zee nog te koud om een aantal baantjes te trekken? Geen probleem; in het overdekte zwembad kun je het gehele jaar een duik nemen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!